FOTOGRAFIE

FLOWER POWER

Als de tuin vol in bloei staat met mooie bloemen, kan ik mijn geluk niet op met mijn camera met mijn macro lens. Hierbij een impressie van de bloemen. Benieuwd? Klik op zie meer.. 


Zie meer

SUPERHOND LANA

Lana is een psychosociale hulphond. Ze is onderdeel van het bedrijf; Juulko. Design. Ze helpt Julia met structuur, balans tussen werk, ontspanning, afleiding als haar hoofdje een beetje overloopt. Lana is ook nog eens een fotomodel, ofterwel een superhond! Super handig om mee te oefenen! Zie hier een aantal portretten met de macrolens gemaakt! 


Zie meer


CHRISTINE VAN NOVITEKST

Christine is Culinaire vertaler Engels – Nederlands bij Novitekst en vroeg of ik van haar portretfoto’s wilde maken. Uiteraard! Heb jij ook foto’s nodig? Bijvoorbeeld om je website te vullen, op je CV, social media? Vraag naar de mogelijkheden. Klik op zie meer >>, voor meer foto’s van Christine! 


Zie meer

PARIJS 2020

De stad van de liefde, Parijs! Tijdens mijn verjaardag kreeg ik als cadeau van een vriend om 2 nachtjes naar Parijs te gaan. Wat blijft het toch een mooie stad! Leven, cultuur, architectuur en nog veel meer. Uiteraard had ik mijn camera weer meegenomen. Benieuwd naar wat voor foto’s ik gemaakt heb? Klik op zie meer >>


Zie meer


ZOMERVAKANTIE 2019

Tijdens een vakantie gaat mijn camera overal mee naar toe. In de zomervakantie ben ik samen met een vriend naar Valencia, Barcelona & Frankrijk geweest! Zie hier hoe de twee weken zijn geweest!


Zie meer

BLOEMENTOCHT 2019

Macrofotografie vind ik zo bijzonder om te doen. Eindelijk een goede lens kunnen vinden en kopen en die moest natuurlijk uitgeprobeerd worden. Klik op meer, om de mooie plaatjes te bekijken! 


Zie meer


MADNES FESTIVAL

Voor Yellowtipi ben ik ingehuurd om foto’s te komen maken op het festival. Drie dagen lang met mijn camera op het festival genieten van de actieve mensen, muziek, eettentjes en ontzettend leuke sfeer die er hing! Klik op zie meer of mee te genieten van de heerlijke sfeer en blije gezichten! 


Zie meer

HORTES BOTANICUS LEIDEN

Fotograferen tussen de planten voor een schoolopdracht. Dan hoor je mij niet klagen. Ik heb Amber meegevraagd om model te staan. Voor mijn styleguide heb ik de foto’s moeten maken en ik ben blij met de diverse shots die ik heb kunnen schieten. Kleurrijk, divers en bijzonder. Benieuwd? Klik op zie meer >> 


Zie meer